Latest News

A navy top with extra sunshine

Sunt sigura ca nu ati uitat de cadoul misterios care ma astepta acasa acum cateva zile si despre care am povestit cate ceva, ba am facut si un gif in incercarea de a va transmite cate de tare m-a entuziasmat procesul de a-l deschise si de a decoperi surpriza.

Bluza albastra a venit insotita de o provocare – sa creez un outfit in jurul ei asa ca iata-ma cu fotografile promise. Recunosc ca nu a fost foarte greu, pliseurile, albastrul, gulerul Peter Pan sunt nu numai elemente pe care le prefer dar si detalii care se regasesc adesea in stilul meu (daca putem vorbi de asa ceva).

Am zis ca este momentul perfect sa scot la plimbare fusta alba din denim cu imprimeu cu tradafiri in jurul careia ma tot invart de cateva luni in asteptarea vremii mai calde. Si ca sa put capat definitiv dorintelor neimplinite am zis ca este suficient de cald incat sa pot purta si o pereche de sandale.

Stiti ca ma simt neimplinita, aproape pustiita fara o curea sau macar ceva accesorii si nu era cazul sa ma abtin chiar acum, din contra, am zis sa fiu cat mai fidela brandului personal!:))))

Cateva inele, o pereche de cercei si una de ochelari mai tarziu si eram gata de o zi la serviciu marcata de productivitate cum aveam sa constat mai tarziu. Va marturisesc, fustele creion in combinatie cu bluze adorabile au un efect neasteptat asupra unei fete! Nu incercati fara supraveghere atenta!

 

Remember how I promised to show you the  outfit  I created around the blouse I was mysteriously gifted a few day ago? Well, I’m nothing if not trustworthy! Also extremely beautiful!:))))

In case you’re wondering and I know you do – this is something I wore to the office and I have to tell you, guys, it did wonders for my productivity. It’s all in the pencil skirt! The navy top it’s so cute and versatile you can go in lots of directions with it.  I went the printed denim skirt route with touches of red and white in the jewelry and accessories department. So, how much do you like it on a scale of great to awesome?:)))


    I’m wearing:
navy blouse / bluza albastra - Cora
denim skirt,  belt / fusta, curea - vintage
red bag, white sandals / geanta rosie, sandale - random brand
   earrings / cercei - Jewelry Box
  rings / inele -  Dorothy Pekins and random
sunglasses / ochelari - gifted


No comments:

Post a Comment

Tattoo Mbooyz Designed by Mbooyz Template Copyright © 2015

Theme images by Bim. Powered by Blogger.